Business Degrees - Pursue a Career in Business Administration

cariere

Business Degrees - Pursue a Career in Business Administration

Een carrière in bedrijfskunde (BBA) kan een persoon door vele jaren van leren en ontwikkeling op hun gekozen zakelijke onderwerp. Sommige programmas, zoals een MBA, richten zich op een specifiek onderdeel van het bedrijfsleven en leren studenten de vaardigheden die ze nodig hebben om succesvol te zijn in het leiden van een bedrijf. Andere MBA-programmas zullen zakelijke theorie combineren met leidinggevende opleiding en ervaring in de bedrijfskunde. Een MBA-programma wordt meestal beschouwd als een tweejarig programma, maar studenten kunnen het veel sneller afronden als dit hun favoriete carrièrepad is.

business

Business diplomas zijn beschikbaar op alle niveaus: associate, bachelor, master, doctoraat en Ph.D. Binnen deze verschillende business diplomas, kunnen business majors zich specialiseren in een specifiek aspect van de zakenwereld. De meeste industrieën bieden zakelijke graden, met inbegrip van marketing, boekhouding, economie, en administratie. Veel individuele mensen die op zoek zijn naar een undergraduate degree of zelfs een bachelors- of masterdiploma kunnen hun programmas meestal binnen twee tot vier jaar voltooien en hebben alleen een middelbare schooldiploma of GED nodig om te solliciteren.

Het nationale gemiddelde maandloon voor business majors ligt rond de $ 40k per jaar. Dit is gebaseerd op een nationaal gemiddeld salaris van ongeveer dertigduizend dollar per jaar, wat iets lager is dan het nationale gemiddelde salaris van ongeveer veertigduizend dollar per jaar. Business majors die in het bezit zijn van een bachelors degree verdienen meer dan degenen met een associates degree, die in het bezit zijn van geavanceerde graden. Het nationale gemiddelde salaris voor business majors met doctoraatsdiplomas is ongeveer zevenhonderdduizend dollar per jaar.

Contact